Hannes hjørne

Hannes hjørne

mandag 13. september 2010

På tide med nytt innlegg

Vi har hatt en fin sykdomsfri sommer nesten uten sykehus. Bare vært på planlagte kontroller etter et lite 14 dagers opphold i mnd skiftet Mai/Juni.

Sola og varmen vet jeg ikke riktig hvor har vært i sommer, men vi har da hatt noen fine dager selv om det har blitt lite strandliv med bading.
I juli var vi på teltleir med karaten, der hadde vi det kjempe artig med hele familien. Jeg badet til og med...selv om det tok meg en god time å komme under vannet!
De to store barna kjeder seg fort da de er hjemme noen dager, men de fikk da dreisen på hjemmelivet sånn innimellom de også.

Sara vokser og blir stor, men mat er ikke noe stas akkurat. Da vi tror hun endelig er kommet litt igang med grøt og middag så settes hun fort tilbake til gamle vaner hvor hun bare drikker sondemelka si fra flaske og knapt nok det. Det hjelper jo ikke så mye på matlysten og viljen til å smake på nye retter at hun stadig går på antibiotika som smaker æsj bæsj heller, men nå forrige uke sa legen at hun godt kunne leve på denne sondemelka i årevis så da skal jeg prøve å slappe av med fast føde så det blir en god opplevelse og gøy hver gang. Så får jeg prøve å kamuflere smaken av antibiotika så godt jeg kan uten å ødelegge den lille interressen hun har for mat. Akkurat nå går hun på Apocillin dråper som smaker veldig vondt. Hun grøsser og spytter den tverdt ut hvis jeg ikke blander den i frukt og grøt, men den skulle helst taes utenom måltider. Det kan vi bare glemme. Heldigvis skal hun bare ha dette i 7 dager, så da håper jeg vi klarer å få ned de fleste dosene i hvertfall.
Jeg skal se om jeg får lagt inn noen bilder fra sommeren også etterhvert, men akkurat nå ønsker barna seg noe mat så da må jeg på kjøkkenet og se om jeg klarer å rote frem en rett.

4 kommentarer:

 1. Å som jeg kjenner igjen følelsen av oppgitthet. Flytende antibiotika som MÅ taes, men ei lita frøken som kniper igjen munnen og gråter store tårer fordi hun vet hvilken smak som vil komme ....ikke moro :(((
  Men vi løste det til slutt. Finn en brus som smaker litt kraftig (og som prinsessa vil drikke) Vår, nå 14 år gamle CF-jente, elsket Shweppes pink grape. Og da var det 10 ml. sprøyter med medisin og brus, 3 ganger i døgnet. Funka kjempegodt for oss :)))
  Lykke til :o)

  Anna Marie

  SvarSlett
 2. Kjenner meg også igjen... den matingen er virkelig en berg og dalbane...

  Jeg har en forresten en give away, som kanskje kan være av interesse? En liten søt designlampe, som ønsker seg et hjem til jul[:)]

  Sjekk: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away.html

  Ønsker deg en super dag!

  SvarSlett
 3. Hey - saw your comment on my blog about Sara and your fear about her feeding at night. I hope Sara won't have to do that but if she does, maybe you can find a cool invention in Norway for it and send it to me!! You were the center of my family's dinner conversation at one point this Christmas as we talked about how cool that enzyme-dispenser thingy is that you sent us, how much we appreciate it and just how darn sweet that was of you to do that. :) I say a prayer of thanks on your behalf constantly. That dispenser thingy is amazing! Thank you again! I hope you're doing well as we enter into 2011!! Happy New Year!
  ~Breck

  SvarSlett
 4. Måtte titte innom da jeg så du var fra Vestfold i et innlegg hos Pia. Håper det har vært en god og rolig sykdomsfri vinter.

  Hei og hopp fra Huldrelevenet. :)

  SvarSlett